Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Exporteur
Merken: Easwon
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: $1,000,000-$5,000,000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Opgericht in 2020 Linyi Ruixiang Import & de Uitvoerco., Ltd (de originele naam is Co., Ltd van Easwon Internationaal) wordt een nieuwe handelsmaatschappij. Terwijl onze leden voert meer dan hebben gehad 15 jaar en voert ervaring uit in.

 

Het bedrijf heeft zich met verscheidene holdingsfabrikanten van houtbewerkingsmachine, zaagmolen, windturbine, landbouw machinary aangesloten, die zich in het ontwerp, de productie en de verkoop op hun gebied specialiseren. Elke fabriek heeft perfect productie en systeem voor kwaliteitscontrole evenals zijn uitstekende technieken. Deze verzekeren ons verstrekken goede kwaliteitsproducten.

 

Ons assortiment omvat:.

 

1. Houtbewerkingsmachines: precison re-saw de paneelzaag, band, boring machine, dikteplanter, CNC houten draaibank, CNC snijdende machine, rand het verbinden machine, vier kantenvormdraaier enz.

 

2. Zaagmolen: horizontale bandzaagmolen, het systeem van de houtbewerkingslintzaag, volledige automatische houtbewerkingslintzaag, zaagmolentoebehoren enz.

 

3. Landbouwmachines: schijfploeg, aandeelploeg, schijfeg, roterende uitloper, zaaimachine, maaimachine, landbouwer, Ridger, rijstplantmachine, maniokplanter enz.

 

4. bloemkarretje/bloemkar/Deens bloemrek

 

Wij voeren onze producten naar landen en gebieden uit rondom de wereld met inbegrip van de V.S., Europa, Afrika, Zuidoost-Azië. Wij hebben onze beste kwaliteit en dienst de eisen van klanten doen ontmoeten.

 

Alle vrienden worden zowel thuis als aan boord warm verwelkomd om ons bedrijf te bezoeken om investeringen en zaken te doen. Ook hoop ontwikkelen wij zaken samen met alle vrienden.

 

Geschiedenis

Gevestigd in 2020, is de originele naam Internationaal Co. van Easwon, builded Ltd in 2011.

Dienst

De de Ruixianginvoer en uitvoer zijn geëngageerd aan het zijn de leverancier u op voor onze beroep, kwaliteit, mededeling en dienst kunt vertrouwen. Wij hebben hard om dit principe gewerkt vanaf het begin aan te hangen.

 

Als professionele leverancier, heeft ons team de rijke kennis op het assortiment. Met meer dan 10 jaar ervarings, leveren wij de hoogte - kwaliteitsproducten die houtbewerkingsmachines, landbouwmachines, horizontale zaagmolen, Deens karretje behandelen. Alle producten zijn strikt getest en bewezen door de markt. Wat meer, wij is houd bij het brengen van de win-win waarden (, veiligheid en gemak) aan cliënt op kwaliteit, maar meer dan kwaliteit wordt gebaseerd die. Wij geloven dit hoofdzaak van de groei op lange termijn voor zowel cliënten als ons zijn.

 

 

De goede mededeling en de dienst zijn het belangrijkst voor ons. De cliënten zouden moeten kopen meer dan de producten, elke eisen in overweging zullen worden genomen. Zij zijn één van de vele sleutels aan succes. Het is onze opdracht zich met onze partner te ontwikkelen.

Ons Team
China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bella Zhang

General manager

10 years exporting experience

Mobile/Whatsapp/Wechat: +86-15065392273

E-mail: easwon1981@easwonmachinery.com

China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Tony Zhuang

Sales manager

15 years exporting experience

Mobile/Whatsapp/Wechat: +86-15153984859

Skype: seasilkroad

E-mail: easwonintlco@gmail.com

China Linyi Ruixiang Import & Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Dr. Andrei Gareev

Russian Senior Consultant

10 years exporting experience

Mobile: +61403038429

Skype: andrei_0612

E-mail: agareev12@gmail.com